Despre noi

about-img

   Zece Plus a început în 2006 ca proiectul ambiţios al unor tineri absolvenţi ai Facultăţii de Psihologie şi ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii " Al. I. Cuza" - Iaşi, care încercau să-şi croiască propriul drum în lumea consacrată şi destul de închisă a intelectualităţii româneşti.
    Startul a fost dat prin deschiderea a două filiale, Braşov şi Oneşti, şi prin lansarea a 4 programe de formare autorizate de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale prin Centrul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, actuala Autoritate Naţională pentru Calificări.
    Tinerii absolvenţi au devenit treptat specialişti în formare, au primit în rândurile lor alţi tineri ambiţioşi, capabili de performanţe profesionale şi personale remarcabile. Celor două filiale li s-au adăugat încă 20, pe tot teritoriul României, iar celor 4 programe de formare, încă 21, care au fost parcurse de un număr impresionant de persoane. Astăzi, gama serviciilor educaţionale oferite de Zece Plus este mult mai complexă, obiectivul nostru fiind acela de a transforma Zece Plus într-un brand educaţional, într-o piaţă concurenţială extrem de acerbă.
    Venim în întâmpinarea nevoilor de formare, perfecţionare, dezvoltare personală ţi profesională cu:

  • Programe de iniţiere, perfecţionare şi calificare pe diverse ocupaţii.
  • Programe de calificare şi recalificare pe diverse meserii.
  • Programe de dezvoltare personală.
  • Programe de training şi workshop-uri corporatiste.
    De asemenea, în cadrul Zece Plus, a fost dezvoltat şi un Departament de Cercetare Pedagogică ce are drept obiective:

  • Dezvoltarea de Standarde Ocupaţionale şi Standarde de Pregătire Profesională.
  • Dezvoltarea de politici educaţionale centrate pe Educaţia Diferenţiată a Adulţilor.
  • Dezvoltarea şi implementarea de metode alternative de operaţionalizare a conţinuturilor ştiinţifice.

    Mulţumim eminenţelor din cadrul Facultăţii de Psihologie şi ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii " Al. I. Cuza" - Iaşi, care ne-au oferit şansa de a dezvolta acest departament, colaborând cu Zece Plus în calitate de parteneri în diverse proiecte europene!
    Pentru ca toată munca specialiştilor noştri să ajungă la dumneavoastră, în 2010, a fost înfiinţată şi Editura Zece Plus, o entitate menită să acorde o şansă tinerilor intelectuali şi cercetătorilor din România. Momentan suntem mici, dar nu contenim să creştem!

Vă aşteptăm în comunitatea noastră!

| Edu ZecePlus